Bemutatkozás

Az EWC-H Kft. célja, hogy tevékenységével segítse ügyfeleit a tisztább környezetért folytatott erőfeszítésükben, mert a komplex módon értelmezett környezetvédelem ma már fontos üzletpolitikai tényező. Cégünk elsősorban élelmiszeripari hulladékok és szennyvíziszapok biztonságos és jogszerű elhelyezésével foglalkozik.

Cégünk a hulladékgazdálkodás területén belül – elsősorban az élelmiszeriparban előforduló, fogyasztásra vagy feldolgozásra alkalmatlan anyagok, illetve folyékony hulladékok keletkezésük helyén történő kezeléséből származó iszapok biztonságos és a vonatkozó jogszabályoknak megfelelő kezelésében – átfogó megoldásokat tud nyújtani.
Célunk, hogy növeljük a cég piaci pozícióját, partneri kapcsolatainak szilárdságát.
2004 óta olyan szakmai tapasztalatokra és partneri kapcsolatokra tettünk szert, amely képessé teszi cégünket arra, hogy az országban keletkező szennyvíz – iszapok és különböző kommunális hulladékok elhelyezését, illetve ártalmatlanítását nagy hatékonysággal és biztonsággal tudjuk elvégezni.
Az EWC-H Kft rendelkezésére áll a környezetvédelem iránt elkötelezett ügyfelek számára. A vállalkozás a folyamatos fejlesztéseinek, pontos és megbízható szolgáltatásainak köszönhetően jó gazdálkodási mutatókkal rendelkezik. Az elmúlt évek sikeres szakmai munkájának köszönhetően cégünk ismert szereplővé vált a hulladékgazdálkodás területén.