Alkalmazott technológiáink

SDT ( SDT Sludge Drying Technologies)

Az SDT a világon elsőként gyakorlatban is alkalmazza az elektro-ozmózis eljárást különböző iszapok víztelenítése során, magasabb szárazanyag-tartalom elérése érdekében, ezáltal a víztelenített iszap szállításának, illetve elhelyezésének költségei jelentősen csökkenthetők. 
 

PillAerator turbófúvó

A Kaeser PillAerator turbófúvói olyan kompakt turbókompresszorok, amelyeket kifejezetten a levegőztető alkalmazásokra fejlesztettek ki. Az innovatív mágneses csapágyaknak köszönhetően a hajtómotor teljesen kopásmentesen működik.

 

Bionature Rock®

A Bionature Rock® egy új alternatív szűrőtöltetes megoldás a gyorsszűrős szennyvízkezelési eljárásokhoz. Használatával hússzor akkora biomassza mennyiséget lehetséges a szűrőben áramoltatni, mint a hagyományos töltetetekkel. A termékkel jelentősen növelhető a tisztítás hatékonysága, csökkenthető a tisztításra fordított idő további addicionális fejlesztések nélkül.

Vogelsang

A Helmut Vogelsang által 1970-ben feltalált elasztomer bevonatú forgóréses szivattyúk kiváló hírnevüket kompakt kialakításuknak és alacsony karbantartási igényeiknek köszönhetik.